Anaç Koyun/Keçi Destek Bilgisi Sorgulama

Yazar: Emre Diğer Sorgulama Araçları

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na kayıtlı olan işletmeler Koyun Keçi sisteminde bulunan işletme başvuru destekleme bilgilerini online olarak görüntüleyebiliyorlar. T.C kimlik numaranız üzerinden sorgulama yapacağınız T.C kimlik numarasına ait Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı‘na kayıtlı bir işletme var ise bu sorgulamayı yapabilirsiniz. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na kayıtlı olmayan işletme sahipleri bu sorgulamayı yaptıkları zamanda T.C kimlik numarasına ait herhangi bir işletme kaydı bulunamadı uyarısı alırlar. e-Devlet sisteminde bulunan devlet tarafından insanlara sağlanan keçi destek bilgisi hakkında ayrıntıya ulaşmak için aşağıdaki yazıyı okuyunuz.

Anaç Koyun/Keçi Destek Bilgisi Sorgulama Nasıl Yapılır?

Ülkemizde küçükbaş hayvancılığı yapan işletmelere devlet tarafından bu işin artış göstermesi için destek sağlanıyor. Devlet tarafından sağlanan bu desteğin ayrıntısına e-Devlet üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Aylık ya da yıllık alacağınız ücreti görmek bi nebzede olsa bu işi yapmanız için sizi rahatlatır ve zorluk ortadan kalkar. e-Devlet şifreniz varsa bu sorgulamayı gerçekleştirebilirsiniz. Eğer bir e-Devlet şifresine sahip değilseniz, size en yakın PTT birimine giderek e-Devlet şifresi almak istediğinizi söylediğinizde size yardımcı olacaktır. Anaç Koyun/Keçi Destek Bilgisi Sorgulama ile  Koyun Keçi Bilgi Sisteminde bulunan işletme, başvuru ve destekleme bilgilerinizi görüntüleyebilmek için aşağıdaki adrese tıklayınız.

Anaç Koyun/Keçi Destek Bilgisi Sorgulamak İçin Tıklayınız!

Bir önceki sorgulama yazımız olan e-İmzalı Belge Sorgulama başlıklı makalemizde e-Devlet Üzerinden Elektronik İmzalı Belge Nasıl Sorgulanır konusu hakkında bilgiler verilmektedir.

Bunada Göz At  MEB Sınav Sonuç Sorgulama

Yorum yaz

BEN KİMİM?
Emre Rothzerg

Ben Avusturalya'dan Emre. Ruhunuza ve kesenize zenginlik katan bloguma hoşgeldiniz.

TAKİP EDİN:
İLETİŞİM:
[email protected]
SORUNUZ MU VAR?
ŞİMDİ ABONE OL