Adsense Şikayet Bildirme

Yazar: Emre Genel

Bilindiği üzere Google Adsense ile reklam yayıncısı olarak büyük bir kazanç sağlayabilirsiniz. Yayıncı kurallarına uyarak ve uygun içerikli reklamları kaliteli bir içerikle yayınlar iseniz kazancınızı daha çok arttırabilir ve desteklenirsiniz. Kullanıcılar Adsense ile para kazanmak için hileye başvurabilir. Bu da sizin bulunduğunuz bir siteyi ve kazançlarınızı olumsuz bir şekilde etkileyecek faktörlerden birisidir. Bu durumlarda gerekli yerlere şikâyet edebilirsiniz. Kurallara uymayan kişilerin hesapları incelenir ve geçici olarak durdurulur veya tamamen kapanır. Siz de Adsense şikâyet formu ile kurallara uymayan yayıncıları gözlemlediğiniz zaman, form doldurarak bizlere bildirebilirsiniz.

ADSENSE SİTE ŞİKAYET İÇİN TIKLAYIN

Kural ihlali formu ile yetişkinler veya erişkinlere yönelik içerikleri, şiddet barındıran içerikleri, hoşgörüsüzlük veya herhangi bir şahıs, grup veya kuruluş aleyhinde propaganda içeren paylaşımları kural ihlali formunu kullanarak şikâyet edebilirsiniz. Alkol, tütün satımı veya tanıtımı yapan içerikleri, taklit edilen ürünlerin satışını veya tanıtımını yapan içerikleri, şiddet bulunan içerikleri, kumar veya kumarhane ile ilgili içerikleri, yasal olmayan ilaçların veya uyuşturucu satış ve tanıtımını yapan içerikleri de şikâyet bildirimi ile bizlere bildirebilirsiniz.

Şikâyet bildirim formunu kullanarak çok kolay bir şekilde kural ihlali yapan kişileri, web sitelerini tespit ederek bizlere bildirebilirsiniz. Geçersiz tıklama yapma, hile bulunduran web sitelerini şikâyet edebilirsiniz. Adsense kurallarını ihlal eden siteler için kural ihlali bildiriminin nasıl yapılacağını öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki linki takip ederek kolay bir şekilde şikâyette bulunabilirsiniz. Bir sitede kural ihlal olduğunu düşünen site ziyaretçileri, kural ihlali formunu kullanarak gerekli bildirimde bulunabilirler. Lütfen kural ihlalinde bulunduğunu düşündüğünüz siteler için yukarıda bulunan linki kullanarak belirtilen forumlar aracılığı ile bildirimde bulununuz.

Bunada Göz At  Pamukkale Turizm Sefer Sorgulama

Yorum yaz

BEN KİMİM?
Emre Rothzerg

Ben Avusturalya'dan Emre. Ruhunuza ve kesenize zenginlik katan bloguma hoşgeldiniz.

TAKİP EDİN:
İLETİŞİM:
[email protected]
SORUNUZ MU VAR?
ŞİMDİ ABONE OL