Paysafecard Bakiye Sorgulama

Yazar: Emre Bakiye Sorgulamaları

Paysafecard Avrupa’nın en ileri seviyede gelen ve en çok onaylanmış ön ödeme sunucusu olarak adlandırılmaktadır. Paysafecard ile birçok online oyunda banka hesabınıza ya da kredi kartınıza ihtiyaç bile duymadan kolay bir şekilde ödemesini yapabilirsiniz. Bu sistemim bir güzel tarafı da herhangi bir kişisel bilginizi kullanmadan ödeme yapabilmeniz.

İnternetten kolayca ve güvenilir ödeme yapma sistemi olan Paysafecard numarası 16 haneden oluşmaktadır . Ödeme yapmak istediğiniz ödeme kısmında 16 haneli Paysafecard kart numaranızı girerek kolayca ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Online oyunlar listesinden büyük oyunlardan birkaçına örnek verecek olursak League of Legends, Metin 2, Knight Online gibi bir çok duyulmuş online oyunlarda ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Paysafecard almak isteyenler için birden çok satış noktası mevcuttur. Online olarak mağaza sorgulamak veya paysafecard uygulamasına sahip olmak için tıklayın.  Paysafecard  10,20,50 ve 100 tl olarak satılmaktadır. Daha yüksek tutarda olan ödemeleriniz için birden fazla kart alarak kombine edebilirsiniz.

Paysafecard Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

Türkiye’de yeni getirilen yasayla birlikle paysafecardınız ile sadece online oyunlarda kullanabiliyorsunuz. Kartınızda ne kadar bakiye kaldığını öğrenmek sizin yararınıza olacaktır. Ona göre limitinizi harcar ve gerektiğinde kartınıza para eklemesi yaparsınız. Paysafecard bakiye sorgulama yapmak ve kart limitinize ulaşmak için aşağıdaki adrese tıklayınız.

Paysafecard Bakiye Sorgulama yandaki adresten bakiye sorgulama ekranına ulaştığınızda 16 haneli pin numaranızı ve şifrenizi girerek bakiyenize ulaşabilirsiniz.

Bunada Göz At  Sodexo Bakiye Sorgulama

Yorum yaz

BEN KİMİM?
Emre Rothzerg

Ben Avusturalya'dan Emre. Ruhunuza ve kesenize zenginlik katan bloguma hoşgeldiniz.

TAKİP EDİN:
İLETİŞİM:
[email protected]
SORUNUZ MU VAR?
ŞİMDİ ABONE OL