Tehlikeli Madde ve Tüpgaz Poliçe Sorgulama

Yazar: Emre Diğer Sorgulama Araçları

Her işte azda olsa bir tehlike olduğu gibi gerçekten tehlikeli olan bazı işlerde mevcut Türkiye’de. Bu sigorta ise tehlikeli işler için önem arz etmekte. İşyerinde yaşanacak olası tehlikeli anlar ve zararlar karşısında, sigorta ile anlaşılan sözleşmedeki ücret alınabilmektedir. İşyerleride böylelikle bu sigorta ile kendilerini güvence altına almaktadır. Bu sigorta ise tehlikeli madde ve tüpgaz gibi işlerle uğraşan firmalar için hazırlanmış bir sigorta çeşididir. Yaptırdığınız bu sigorta ile ilgili sigortanın durumuyla alakalı bilgi almak ve detaylara ulaşmanız Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezinin yaptığı sistemle mevcuttur.

Tehlikeli Madde ve Tüpgaz Poliçe Sorgulama Nasıl Yapılır?

Tehlikeli madde ve Tüpgaz poliçe sorgulama işleminizi Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’nin resmi web site aracılığıyla yapmak istediğinizde şöyle bir sayfayla karşılaşacaksınız.

Tehlikeli Madde ve Tüpgaz Poliçe Sorgulama Nasıl Yapılır

Ulaşacağınız bu sayfada poliçeyle ilgili detaylara ulaşmak için; Sigorta şirketinin adını, acente numarasını, poliçe numarasını ve yenileme numarasını girerek resimdeki karakterleri yazdığınızda ara butonuna tıklayarak sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Hemen sorgulama yapmak için aşağıdaki adrese tıklayınız.

Tehlikeli Madde ve Tüpgaz Poliçe Sorgulama

Bunada Göz At  KPSS Sınav Sonucu Öğrenme

Yorum yaz

BEN KİMİM?
Emre Rothzerg

Ben Avusturalya'dan Emre. Ruhunuza ve kesenize zenginlik katan bloguma hoşgeldiniz.

TAKİP EDİN:
İLETİŞİM:
[email protected]
SORUNUZ MU VAR?
ŞİMDİ ABONE OL