Türk Telekom Telefon Borcu Sorgulama

Yazar: Emre Telefon Borç Sorgulama

Türk Telekom üzerinden aldığınız hizmetler için ödediğiniz aydan aya kesilen faturalar kimi zaman adresinize ulaşamayabiliyor veya farklı sebeplerden ötürü siz faturaya ulaşamıyorsunuz. Bu tür olayların önüne geçmek için ve abonelerini yormadan hizmet vermek için Türk Telekom yapmış olduğu sistem sayesinde yerinizden kalkmadan ne kadar borcunuzun olduğunu sorgulayabilir, aynı zamanda kullandığınız miktarı görebilirsiniz. Bu sistem üzerinden fatura ödeme işlemi yapabileceğiniz gibi faturalarınızın size e-posta olarak gelmesini de talep edebilirsiniz.

Türk Telekom Telefon Borcu Sorgulama Nasıl Yapılır?

Ev telefonu ya da şirketine ait telefon borcunuzu öğrenmek için Türk Telekomun resmi web sitesinde Online Hizmet Merkezi üzerinden üye olmadan da yapabileceğiniz sorgulama işlemini resimli ve detaylı bir şekilde aşağıda görebilirsiniz.

Aşağıda Türk Telekom telefon borcu sorgulama ekranına ait bir görüntü verilmiştir. Bu ekrana ulaşabileceğiniz bağlantı ve yapmanız gerekenler aşağıdadır.

turk-telekom-borc-sorgulama

Sisteme üyeyseniz eğer Kullanıcı adı ve Şifre yazan kısımdan giriş yaparak üyeler için ayrıcalıklı sayfadan detaylı işlemler yapmanız mümkün. Üye değilseniz yukarıda gördüğünüz ekrana T.C. Kimlik numarası ve güvenlik için karakterleri doğru bir şekilde girdikten sonra “SORGULA” butonuna tıklayarak sistemde duran mevcut faturalarınızı görebilir, bu faturalarınızı Türk Telekom’un belirlemiş olduğu yöntemler aracılığı ile ödeyebilirsiniz.

Türk Telekom borç sorgulama sistemine giriş yapmak için tıklayın.

Bunada Göz At  Borç Sorgulama

Yorum yaz

BEN KİMİM?
Emre Rothzerg

Ben Avusturalya'dan Emre. Ruhunuza ve kesenize zenginlik katan bloguma hoşgeldiniz.

TAKİP EDİN:
İLETİŞİM:
[email protected]
SORUNUZ MU VAR?
ŞİMDİ ABONE OL